Vikarierande butiks- och entréchef, Fotografiska

Sales
Stockholms län
This gig is no longer available.
Fotografiska är en internationell mötesplats för fotografi. Vår vision är att inspirera till en mer medveten värld. Fotografiskas 2 500 kvadratmeter finns i det vackert belägna ”Stora tullhuset” vid Stockholms inlopp med 15-20 stora utställningar per år. Fotografiska är ett av Stockholms mest populära attraktioner och drar ca 500 000 årliga besökare som alla passerar Fotografiskas butik.
Som vikarierande butiks- och entréchef på Fotografiska kommer du ge dig ut på en spännande och utmanande resa full av nya upplevelser. Du kommer personligen i stor utsträckning kunna påverka fortsatt tillväxt och framgång för Fotografiska genom att bidra med kunskap, erfarenhet och engagemang. Men engagemang innebär också personligt ansvar. När du arbetar på Fotografiska du representerar inte bara dig själv, inte bara Fotografiska i Stockholm utan också kommande anläggningar ute i världen.
Vikariatet/uppdraget som butikschef löper från augusti till årsskiftet 2017/2018 och går ut på att säkerställa att vår butik i ännu högre grad blir en fantastisk del av besöket på muséet. Vi vill vara outstanding oavsett om det gäller inredning, sortiment, atmosfär eller medarbetares sätt och omsorg i att ta hand våra gäster.
Vem söker vi?
Vi söker dig som kan försäljning och brinner för detta! Du är driven, försäljningsinriktad med fingertoppskänsla för produkter med stil och kvalité. Du älskar människor och relaterar till gäster såväl som till medarbetare på ett genuint och engagerat sätt. Du kan retail, du är bekväm att tillsammans med ekonomiavdelningen arbeta med produktkalkyler, lagerredovisning, lönsamhetsanalyser mm. Du är inte minst en öppen, ansvarstagande och coachande ledare som kan konsten att motivera ditt team.
Vi vill att du:
  • Har dokumenterad säljerfarenhet från ansvarsroll intom retail
  • Har flera års erfarenhet av att driva en liknande verksamhet med ansvar för både ekonomi och personal tidigare.
  • Kan arbeta obekväm arbetstid
  • Har erfarenhet att driva kampanjer och att samarbeta med en marknadsavdelning
Tjänsten är ett vikariat på heltid från augusti till årsskiftet 2017/2018.
Analys
Försäljning
Personal
PPS
Redovisning
Visio
Vision
Location
Stockholm, Stockholms län, Sweden
Duration
01/08/2017 - 31/12/2017