Tegus Enterprise

1 anställd
Sverige

Tegus Enterprise AB er­bjuder konsulter inom projektledning och förvaltning i koor­diner­ande roller till olika pro­jekt inom IT och tele­kom. Även media och musikproduktion samt arrangemang av sportresor.

Konsulter inom projektledning och förvaltning

Tegus Enterprise AB er­bjuder koor­diner­ande och för­valt­ande tjänst­er till olika pro­jekt inom IT och tele­kom. Främst inom projekt­led­ning men även i andra led­an­de och tekniska roller som linjechef, SPOC, tekniskt stöd, säljstöd och inom förvaltning.
Vi har också många års erfarenhet av att sätta leverans- och systemförvaltnings­processer som är typiska inom t.ex. ITIL.

Våra seniora konsulter har deceniers erfarenhet från bl.a. Ericssons ut­vecklings­avdel­ning­ar av platt­forms­pro­dukter. Därifrån har vi erfarenheter av projekt­metodik­er som t.ex PROPS och agila varianter som Scrum och Kanban. Vi har även arbetat inom en mängd andra områden som pro­cess­han­tering, platt­forms­mi­grer­ingar av SAP och Oracle-system, krav­upp­följ­ning, ut­bild­ning, linje­chefer, objekt­ledare, doku­ment­pro­duktion, fel­rapport­hante­ring etc.  Vi har ut­fört uppdrag hos bl.a. Bwin, Ericsson och HP.

Som en mindre del av verksamheten gör vi även webb-, media- och musikproduktion. Musikproduktionen med förlag drivs genom etiketten Plebb Records. I begränsad omfattning även arrangemang av sportresor i samarbete med finska och kanadensiska bolag.
Jag är inte tillgänglig för nya uppdrag för tillfället

Platser

Kompetensområden

IT & Telekom
Marknad & PR
1 anställd
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.