F2 Consulting AB

5 - 10 anställda
Sverige

F2 Consulting är ett processorienterat konsultföretag som med god kompetens och ett genuint samarbete hjälper företag att förbättra sina verksamheter

F2 Consulting hjälper företag att bli mer konkurrenskraftiga. Enligt oss börjar alla goda förändringar med ett gott samarbete. För att förbättringsarbetet ska vara långsiktigt vill vi att du och dina kollegor är delaktiga i processen. Med vår processorienterade projektledning och ditt engagemang skapar vi hållbara effektiviseringar som framtidssäkrar din verksamhet

VÅRA TJÄNSTER

F2 Consulting är ett processorienterat konsultföretag som med god kompetens och ett genuint samarbete hjälper företag att förbättra sina verksamheter. Med dina behov och förutsättningar som utgångspunkt är vårt erbjudande uppdelat i fyra olika moduler.

LEDNING & STYRNING
För att leda ditt projekt eller verksamhet kan vi på F2 Consulting gå in och ta den roll som behövs, antingen som projektledare eller interimschef.

INDUSTRIPLANERING & INVESTERINGSPROJEKT
Med bakgrund i bland annat fordons-, verkstads- och produktionsindustri är våra medarbetare experter på att identifiera förbättringsområden och föreslå lösningar.

PRODUKTIONSTEKNISK UTVECKLING
På F2 arbetar vi nitiskt för att kartlägga de enskilda momenten i dina flöden som du kan rationalisera.

IT
F2 Consulting kan levererar flera olika sorters IT-tjänster, däribland projektledning, dokumentation och analys.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Kompetensområden

IT & Telekom
Management & Strategi
Teknik & Konstruktion
Transport & Logistik
5 - 10 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.