Kugelberg.Agency

1 anställd
Sverige

​KA har två profiler i effektiv och produktiv förening: kommunikation och IT. Inom kommunikationsområdet har KA varit verksamma sedan 1994 och sedan 1996 inriktat på internetmarknadsföring och kommunikation tillsammans med IT.

KA har två profiler i effektiv och produktiv förening: kommunikation och IT. Inom kommunikationsområdet har KA varit verksamma sedan 1994 och sedan 1996 inriktat på internetmarknadsföring. Sedan många år är effektiva webbplatser och annan internetbaserad kommunikation avhängig teknik varför KA utvecklat ett stort kunnande dels inom behovsinsamling och krav och dels i att skapa kravspecifikationer för en mängd olika systemlösningar både offline och online. En inriktning har varit digitalisering av ansökningsstiftelser, från ansökan till färdiga beslut och utbetalningar.
KAs stora intresse för den mänskliga naturen och hur människor fungerar i grupp och på individplanet gör det enkelt för KA att skapa funhgerande arbetsgrupper där individer blir sedda och kan vara de de är, vilket skapar en grundförutsättning för ambition och samarbete.
Det senaste uppdraget var för Transportstyrelsen där KA hade ansvaret för att ta fram kravspecar för tekniska kommunikationslösningar gentemot allmänhet och externa avtalspartners inom området fordonsrelaterade skulder. Lösningsarkitektur med verksamhetsutvecklande ansvar kan man säga. 
KA tar sig an projektledaruppdrag, utredningsuppdrag, behovs- och kravfångst, förstudier, utbildningsuppdrag såväl som rena kommunikations- och marknadsföringsuppdrag. KA har erfarenhet av roller som projektledare, förstudieledare, tjänstesäljare, VD med personalansvar, egen företagare, tonårsbarn (!), copywriter, utredare, affärsutvecklare, verksamhetsutvecklare och utbildare.
Jag är inte tillgänglig för nya uppdrag för tillfället

Platser

Kompetensområden

IT & Telekom
Management & Strategi
Marknad & PR
1 anställd
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.