Addcent Consulting

11 - 20 anställda
Sverige

Framgång genom förändring

Kunder är en strategisk tillgång och nya digitala lösningar krävs för att öka kundvärdet. Ta hjälp av erfarna konsulter som kombinerar kompetens inom teknik, agil transformation och kundnära verksamhetsområden för att realisera affärsmål och utveckla kundrelationerna. Tillsammans kan vi genomföra verksamhetsdriven digital transformation som är både snabb, kostnadseffektiv och som gör IT till hjältar hos verksamheten.
Vad vi gör
Tillsammans med våra kunder stöttar vi den digitala omställningen. Vi gör det på kundens villkor och utifrån deras förutsättningar. Som specialister inom marknadsföring, försäljning och kundservice bidrar vi med expertkompetens i en agil leverans. Alltid med utgångspunkt i best practice, verksamhetens utmaningar och affärsmål.
Hur vi gör det
Vi omvandlar möjligheter till affärsvärde utifrån best practice lösningar och en beprövad metod för förändring. Det gör resan snabb, strukturerad och kostnadseffektiv. Många av våra kunder brottas med snarlika utmaningar – kolla in våra kundcase och se hur vi har hjälpt dem på deras resa.

Tjänster

Business design
Business opeartion
Digital transformation

Finansiell rapport

Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Västmanlands län
Östergötlands län
Stockholm

Kompetensområden

IT & Telekom
11 - 20 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter och en hel del annat!