CALEO AB

2 - 4 anställda
Sverige

Driven Produktionschef, Byggledare, Teknisk konsult, BAS-U/P, KA, Projektledare, Arbetsledare, Överlåtandebesiktningar

 RESPEKT
Att uppträda med ärlighet och integritet är vad som hos oss kännetecknar ett respektfullt arbetssätt. På så sätt främjar vi samarbete och upprätthåller en god relation med våra kunder. För oss är det viktigt att vi hjälps åt för att tillsammans uppnå vårt gemenamma mål. Vårt strukturerade sätt skapar förtroende till våra kunder.

PUNKTLIGHET
I byggbranschen är tid lika med pengar. CALEO AB har alltid värnat om att hålla oss till tidsplanen och våra överenskommelser. Med hjälp av vår goda skicklighet och långa arbetserfarenhet lyckas vi alltid att slutföra arbetet inom tidsramen för projektets ändamål. Samtidigt värnar vi även för arbetets noggrannhet och kvalitet.

HÅLLBARHET
På CALEO AB arbetar vi för att bidra till en hållbar samhällsutveckling. Därför lägger vi stor vikt på vårt sociala, ekonomiska och miljömässiga ansvar. Genom att värdera hållbarhet så tänker vi långsiktigt i alla våra företaganden. Vi har ett framtidsperspektiv i det vi gör, från kundbemötande till miljöbelastningen genom våra arbetsprocesser.

ARBETSSÄTT
CALEO AB arbetar med byggprojekt med stor inriktning mot kommersiella fastigheter, bostadsfastigheter, industri, anläggning, restaurang, hotell, markexploateringar och event inom musik/nöjesbranschen, och har lång erfarenhet av såväl komplexa som små projekt.  Vi har stor kunskap och erfarenhet om de alla förekommande entreprenadformer och kunskap i entreprenadjuridik.

Vi medverkar i tidiga planeringsskeden bl.a med förstudier, framtagande av förfrågningsunderlag, granskningar och upphandlingar. Vi genomför entreprenaderna från byggstart till slutligt färdigställande och överlämnande.
Vi genomför projekten hållbart och resultatinriktat där vi sätter kundens mål och förväntningar i centrum.
Vi leder projekten för kunden, med kunden.
Jag är en mycket social person som har lätt för att knyta nya kontakter och skapa grupp dynamik där vi har engagemang samsyn & delaktighet i vårt gemensamma mål.
Jag är inte konflikträdd , jag tror att med en öppen rak kommunikation löser man det mesta.
Jag brinner för arbetsmiljöfrågor och sätter dem först på agendan. 
En av de mest fascinerande delarna i mitt arbete är att bygga upp detaljerade tidplaner i ett tidigt skede, den är ett fantastiskt redskap där man fångar upp och skapar ett detaljerat underlag för risker, arbetsmiljö, inköps och leveransplaner, produktionsskede, ekonomi uppföljning, betalplaner, besiktningar, överlämnande mm. detta borgar för ett strukturerat projekt med ordning och reda och det är lätt att följa allt jag nämnt ovan.  

Tjänster

Arbetsledare
ARBETSMILJÖ
BAS-P
BAS-U
Byggledning
Kvalitetssäkring
Miljömärkning
Platschef
Produktionschef
Projektledning
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Västra Götalands län

Kompetensområden

Administration
Bygg & Anläggning
Teknik & Konstruktion
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.