revealit sverige ab

2 - 4 anställda
Sverige

Med vårt stora nätverk av konsulter kan vi erbjuda dig som kund ett brett och kvalitetssäkrat utbud av seriösa företag med kompetenta specialister och projektledare inom infrastruktur, mjukvaruutveckling och verksamhetsutveckling.

Ett bra bolag för våra kunder
Vi hjälper företag och förvaltningar att effektivisera sin IT-verksamhet genom att utveckla teknik, processer, strategi och organisation samt förbättra affärsverksamheten med hjälp av smartare IT-tjänster. reveal it vill ge företagen ett praktiskt och proaktivt IT-stöd som hjälper till att se över IT-avtal med befintliga leverantörer, dokumenterar, strukturerar och hjälper till vid omförhandling av avtal samt tar fram beslutsstöd och agerar som oberoende beställarstöd vid upphandlingar/inköp. 
 

Ett bättre bolag för våra konsulter
Inom reveal it är vi lika noga med att bygga ett bra bolag för våra konsulter som för våra kunder. Våra medarbetare ges en stor individuell frihet, både vad gäller tid, uppdragsinriktning och kompetensutveckling. Det är även viktigt för oss att upprätthålla en levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran utan även ger oss viktiga sociala mervärden. Det skall vara kul att jobba på reveal it.

Platser

Kompetensområden

IT & Telekom
Management & Strategi
Sälj
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.