Softlabs Group

21 - 50 anställda
Sverige

Softlabs Group har levererat kostnads effektiva lösningar till hela världen sen 2003 från vårat ODC i Mumbai och till en helt annan kostnad än här, men självklart med samma om inte bättre kvalite och med svensk projektledare.

Softlabsgroup

Då det råder brist på kompententa IT utvecklare samt att kostnadsnivån är rätt så hög här i Sverige och Norden så har Softlabs Group under vintern startat ett Svenskt bolag för att täcka den Nordiska marknaden och prisbilden är drygt en tredjedel mot Norden.
 
”Softlabs Group, etablerat år 2003, är en ”one stop shopping” för hela Ert krav på IT Lösningar. Softlabs erbjuder olika lösningar inom mjukvaruutveckling, webbdesign och webbapplikationsutveckling, app, blockchain samt programvara. Vårt team av proffs levererar lösningar till många välrenommerade organisationer både i den offentliga och privata sektorn Globalt och till kunder i Indien.
Vårt mjukvaruutvecklingscenter är baserat i Mumbai och specialiserade på att utveckla anpassade programvarulösningar för att effektivt digitalisera företag och hantera kritisk information. Vår väldefinierade servicevision är anpassad till kundens processer, krav, prioriteringar och med strävan för att skapa mätbara mervärden. Vi har en processbaserad utvecklingsmetodik, infrastruktur, kompetens och tekniska möjligheter att skapa och leverera mervärdelösningar och tjänster vid alla givna tider. Lär dig hur vår kompetens kan hjälpa dig att digitalisera ditt företag och skapa affärsvärde för ditt företag.”
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Remote

Kompetensområden

Ekonomi, Finans och Försäkring
IT & Telekom
Restaurang & Hotell
Transport & Logistik
21 - 50 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.