Overstellar Solutions AB

-
Suppliers
2
Contractors
-
Response frequency
Overstellar Solutions AB
2 - 10 employees
IT & Telecom
Vi utvecklar och designar digitala lösningar med fokus på hållbarhet och samhällsnytta. Vi kan hjälpa till med allting från idégenerering, UX, grafisk design, prototyper och användarstudier till utveckling av färdiga appar, spel och webbsidor. Vi använder oss av metoder som gamification och design thinking för att ta fram användarvänliga lösningar som skapar engagemang.
Att tänka hållbart tycker vi är en förutsättning för att kunna utveckla förstklassiga lösningar. Vi lever i en värld med ändliga resurser och om vi människor ska kunna fortsätta leva på den här planeten måste vi tänka långsiktigt. Hållbarhet handlar inte bara om miljön, det handlar också om ekonomin och samspelet mellan människor.
Adobe Creative Suite Animation Application Development Gamification Graphic Design Illustration Interaktionsdesign Javascript Mobile React React native Swift Ux Ux design Web Web Applications Web Development Web Page Design Webbutveckling Webflow WordPress Apputvecklare Front-end Grafisk design UI design UX design

Want to know more about Overstellar Solutions AB? Login to get full info!