Lili Öst

1 anställd
Sverige

Föreläsare och coach, leder workshops och kurser. Har ett drygt trettio årigt förflutet på artistscenen, men sadlade om 2010 och har sedan dess fokus på att hjälpa privatpersoner och företag att nå harmonisk framgång.

Jag jobbar enligt min metodik AHA-metoden, där jag blandar beteendevetenskapen med ett - för många, helt nytt energi perspektiv. En kombination som ger livsförändrande insikter både på individnivå såväl som affärsmässigt. Med en gedigen artistisk bakgrund i bl a grupperna Family Four och Avec, är scenen min hemarena och då sången är mitt instrument kändes det helt naturligt när jag sadlade om och började föreläsa, att blanda in livesång i mina föreläsningar. De flesta som behöver skapa en förändring gör det genom omfattande omorganisationer och förändrade rutiner, men många får ändå inte den förändring, förbättring eller effekt de eftersökt. För vad de flesta inte är medvetna om, är att om de som ska utföra förändringarna fortsätter att tänka - känna och fokusera på samma sätt som innan eller är förändringströtta/allmänt avogt inställda till förändring, då vi människor rent allmänt är trygghetstörstande där många upplever förändring som något jobbigt/farligt. Vad händer då om vi GÖR något annat, på ett annat sätt, med nya mål, men har samma känsla - tanke - fokus som vi hade innan, som ligger till grund för de resultat vi vill förändra. Inte mycket! Utan vi får samma typ av problematik, fast i en ny organisationsform. 
För att låna en klok devis; - "Det krävs ett helt nytt sätt att tänka, för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka" Albert Einstein

Det är här jag kommer in. Genom AHA-metoden föds nya insikter och ett metaperspektiv om hur saker de flesta innan inte haft en aning om att de interagerar med varandra. Ett metaperspektiv som skapar en helt ny spelplan och en kraftfull möjlighet att nå "harmonisk" framgång. Där människor mår bättre och därför också blir en bättre resurs för företaget.

Läs gärna min kostnadsfria E-bok CHANGE OF MINDSET https://inspirationskonsulten.vulkanmedia.se/
 
Jag är inte tillgänglig för nya uppdrag för tillfället

Platser

Kompetensområden

Human Resources
Vård & Hälsa
Övrigt
1 anställd
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.