Stefna

1 anställd
Sverige

Hjälper organisationer att hitta hållbara lösningar.


Organisationsutveckling
Jag kan hjälpa organisationer med att identifiera låsningar och driva utveckling och förbättringar i komplexa strukturer. En övervägande del av mitt yrkesaktiva liv har jag tillbringat i politiskt styrda organisationer, både som tjänsteman och som ledande politiker. Jag kan strukturerna, jag hittar genvägarna och jag känner till omvägarna.

Kommunikation
Jag kan producera intressanta pressmeddelanden, pressreleaser, inlägg och artiklar samt snackisar.  Jag kan vässa kommunikationsavdelningen. Och jag kan organisera kampanjer, föredrag, Open Space och konferenser.
Som politiker, journalist och lärare har jag god träning i att skriva enkelt och fängslande. Jag vet hur svårt det är att nå ut i dagens mediebrus. Men jag vet också vilka kanaler som fungerar och vem man ska kontakta.

Projektledning
Jag kan skriva projektplaner och jag kan driva projekt efter redan skrivna planer.
Jag har drivit många frågor, från idé till verkstad. Jag har följt upp beslut och jag har satt budget. Jag har under en termins vässat mina kunskaper inom projektledning. Jag har också som ledare erfarenhet av konflikthantering, situationsanpassat ledarskap, kommunikation och starka viljor.
Jag är inte tillgänglig för nya uppdrag för tillfället

Platser

Kompetensområden

Administration
Human Resources
Management & Strategi
Övrigt
1 anställd
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.