Anktass AB

1 anställd
Sverige

Anktass AB erbjuder en enorm bredd, med en känsla för kundens behov. Vi hjälper er med allt från webdesign till tryck, och allt från fotning, textskrivning och layout hela vägen från idé till färdig produkt.

FOTO + WEBDESIGN + LAYOUT + TRYCK
 
Okej, så du vill utveckla ditt företag och känner kanske att ni har fastnat i någon del av verksamhetens många länkar. Det är troligen därför du surfar runt på vår hemsida just nu.
Behöver ni professionella bilder, en ny imponerande hemsida, en unik specialprogrammerad affärslösning eller kanske hjälp att formulera en riktigt säljande eller informativ text? Eller behöver ni kanske sätta ihop och trycka en ny produktkatalog som får konkurrenternas att blekna? Då är vi lösningen. Då ska du anlita oss!

Anktass AB är det där lite mindre företaget, som ändå erbjuder en enorm bredd, men med en känsla för kunden som ofta de större företagen saknar. Vi hjälper ert företag med allt från webdesign till tryck, och allt från fotning, textskrivning och layout hela vägen från idé till färdig produkt.
Jag är inte tillgänglig för nya uppdrag för tillfället

Kompetensområden

Design & Media
IT & Telekom
1 anställd
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.