Paradigma

1 anställd
Sverige

När ni anlitar oss är det troligt att ni tycker vi är rätt besvärliga. I början. I gengäld vill vi att ni är jobbiga med oss. Hela resan.

I en värld där förutsättningarna förändras allt snabbare är det viktigt för alla verksamheter att medvetet och systematiskt arbeta med sin utveckling och förändring. Ett arbete som till stor del handlar om att förändra inlärda tanke- och beteendemönster – hos organisation, grupp och individ. Mönster som kan vara svåra att se från insidan.
Då kan det vara skönt att ha en utomstående, i sakfrågorna neutral part som stöttar genom utmaningen mot utsatta mål.
Det är där vi kommer in.
 
Som verksamhetsutvecklare och facilitatorer stöttar vi verksamheter med vår expertis. Vårt ansvar är att se till att processen kan löpa på med bibehållet fokus, så att ni helhjärtat kan ägna er åt sakfrågorna. Med förmåga och kunskap att ställa rätt frågor, och expertis i beprövade metoder och verktyg borgar vi för att det blir resultat – på riktigt.
 
Det är vår fasta övertygelse att varje verksamhet bör ha och utveckla sin egen förmåga till utveckling och förändring. Därför är ert lärande en självklar och stor ingrediens i alla våra leveranser. Det gör att resultaten inte bara blir på riktigt – utan dessutom långsiktigt hållbara.
Jag är inte tillgänglig för nya uppdrag för tillfället

Platser

Kompetensområden

Administration
Human Resources
Management & Strategi
1 anställd
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.