Octobit AB

2 - 4 anställda
Sverige

Octobit fokuserar på att leverera moderna, säkra och skalbara IT-lösningar. Vi tar hand om er IT, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Octobit AB kom till världen 2012. Vi har mer än 10 års erfarenhet inom IT-branchen, där bl.a Apple och Microsoft finns med på meritlistorna. I början av 2016 började Octobit fokusera på att nå ut till fler företag med visionen att förändra den klassiska bilden av IT. Vi hjälper er att nå era mål med framtidens lösningar istället för att prata tekniska termer!

Passionen för Octobit ligger i kundnöjdhet och vilja att skapa en miljö där inspiration står högt i tak. IT används dagligen bland viktiga samhällsfunktioner, vilket ställer höga krav på både arbetsplats och privatliv. Vi vet vad som fungerar bäst och är noggrant observanta på det som skapar frustration, för att på effektivaste sätt kunna eliminera det. Octobit vill dela med sig och hjälpa företag, skolor och organisationer att få ut så mycket som möjligt av teknik och öka sin produktivitet. IT kan ibland kännas som en dyr investering men Octobit hjälper er att se värdet!

Vår ambition är att alltid i första hand möta er personligen då vi värdesätter den kontakten. Det är därför vi valt att ha vårt kontor i centrala Stockholm så att vi på ett enkelt, snabbt och smidigt sätt kan träffa just er.

Octobit AB har direkt samarbete med Apple genom Apple Consultants Network. Vi ingår även i partnerskap med bland annat Microsoft och Amazon för att kunna leverera säkra och moderna tjänster.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Kompetensområden

IT & Telekom
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.