Alba Enterprises

Alba Enterprises

2 - 10 employees SE556939369601 Sweden
Alba Enterprises är ett konsultbolag med fokus på systemutveckling/ förvaltning. Vi strävar efter långsiktighet och kvalitet i allt arbete. Vi är inriktade på arkitektur och utveckling på Java- och .NET-plattformen, frontendutveckling och test.
Alba Enterprises är ett konsultföretag grundat 2013 inriktat mot utveckling och test.
Vi erbjuder kunder arkitekter, systemutvecklare, testledare och testare inom både Java och C#.
Antingen i nyutvecklingsprojekt eller förvaltning. Vi åtar oss även förvaltningsuppdrag där vi ansvarar för applikationsförvaltning. En variant av detta är vår paketerade systemavvecklingstjänst där vi erbjuder kunder en aktiv systemavveckling under 12-, 24- eller 36-månader tillsammans med en arkiveringsfunktion för att kunna komma åt historiskt data.
Vi erbjuder även utvecklingsnära ledningsförmåga där vi kan ta roller som Scrum-master eller teamledare samt projekt-/produktionsledare.
Alba Enterprises arbetar långsiktigt och allt arbete vi lägger ned hos kunder och internt skall präglas av hög kvalitet och proffesionalism. Vi arbetar alltid i enlighet med kundens processer och med kundens verktyg om vi inte uttalat skall medverka till förändring av just dessa.
Konsulterna har branscherfarenhet av Bank & Finans, Telecom, e-handel, retail, industri och offentlig verksamhet. Och våra kunder finns framför allt i Stor-Stockholmsregionen.
Våra konsulter har akademisk utbildning och är erfarna med stort engagemang.
Genom certifieringsprogram och uppdrag bygger vi upp konsulternas kunskap och erfarenhet som sedan kommer kunderna till nytta.
Vi värdesätter socialkompetens, engagemang, humor och en prestigelös inställning. På så vis tror vi att vi kan bygga en bredare kompetens och en trevligare arbetsplats. Resultatet av detta kommer bli mer nöjda kunder.
Vi har goda vitsord och vill bygga vidare både genom att bli fler konsulter och genom att hitta nya kunder.
Om du är nyfiken på vad Alba Enterprises kan erbjuda dig som konsult eller dig som kund får du gärna kontakta oss eller titta in på en fika för att se hur vi har det.
Varmt välkommen att kontakta oss!
Vem vet kanske just du är vår nästa talang eller vår nästa nöjda kund?

Jonas Liedberg, VD

Want to know more?

Login to see competence areas, skills, roles, locations, contacts etc.
Already have an account? Login here.