Director Code

2 - 4 anställda
Sverige

Director Code har erfarna projektledare med fokus på IT. Vi har lett utvecklingsprojekt inom bla Business Intelligence, Big Data. Duktiga på: IT Styrning, Behovsanalys, Visualisering, Konceptdesign, Funktionsspecifikation, Testning, Förvaltning

Director Code är lyhörda projektledare inom IT. Vi leder och deltar i IT projekt med stor passion och ser till att projektet kommer i hamn. Under flera år har vi arbetat som projektledare för bland annat säkerhetsföretaget Saab AB i olika IT projekt med ett tydligt fokus på styrning och ledning. Vi har tagit fram Saabs beslutsstödssystem Director Code Konami som hanterar hela produktaffären ur ett lönsamhetsperspektiv.
 
Det som gör Director Code unika på marknaden är vår spetskompetens i att effektivt och smart se hur IT system med rätt information och struktur kan stödja verksamheten att nå sina mål. Hemligheten bakom våra framgångsrika projekt är att vi är experter på att visualisera projektet och dess beståndsdelar i bilder. Visualisering skapar förutsättning för god kommunikation och uppfyllda förväntningar.
 
Erfarna IT projektledare
Skapar informations-strukturer som stödjer affärsanalyser, styrning och måluppföljning
Applicerar strukturer i befintliga informationskällor
Visualiserar lösningsförslag
Business Intelligence, Affärsssystem, KPI:er
 
Director Code  skapar kundnytta med tilltalande lösningar som fungerar i praktiken genom att sammanställa befintliga strukturer, arbetsätt och processer, system och data med nya idéer.  Vi är partnern från vision till färdig lösning med fokus på affärssystem och beslutsstödssystem.

Välkomna att höra av er till oss!
/Titti och Sofie
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Platser

Kompetensområden

IT & Telekom
Management & Strategi
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.