Konsultrapporten first quarter 2022 is out now!
Read more No thanks!

WiseHeart Media

1 employee
Sweden
KVALITETSMEDVETEN PR-KONSULT OCH SKRIBENT SOM NYFIKET LYSSNAR PÅ MÅLGRUPPEN FÖR ATT SKAPA KOMMUNIKATION OCH TEXTER SOM PÅVERKAR OCH NÅR FRAM.
HUR KOMMUNICERAR NI MED ERA MÅLGRUPPER? Har du tänkt på att allt kommunicerar? Från muggen du serverar kundens kaffe i till texterna som ska sälja era produkter. Udda och kantstötta muggar på jobbet är lätta att byta ut, men vem fixar kommunikationen om den behöver en översyn? Handen på hjärtat – finns kompetensen i företaget? Ska den finnas i företaget? Svaret på frågorna är naturligtvis beroende på bransch, hur stort företaget är och vilka som är anställda. Men faktum kvarstår, ett företags kommunikation påverkar intäkterna.
KOSTNADSFRI RÅDGIVNING. Under en timme går vi tillsammans igenom några av era texter. Det kan handla om allt från presentationsmaterial, webbtexter och sociala medier, till manualer och pressmeddelanden. Efter mötet får du en rapport med tips på hur ni bör jobba med företagets texter och kommunikation, samt hur ni bör fördela ansvaret.
I'm not available for new assignments at the moment

Locations

Competence areas

Marketing & PR

Want to know more?

Login to see contact information, skills, roles, and a lot more.