Riseup Communication AB

11 - 20 anställda
Sverige

Riseup Communication AB är konsultmäklare i IT-branschen och konsultbolagen är våra kunder. Vi hjälper våra kunder att hitta rätt konsult till uppdraget eller rätt uppdrag till konsulten.

Genom att vi konstant håller oss uppdaterade om vem som har vilken kompetens ledig och var behov av motsvarande kompetens finns ser vi till att tillgång och efterfrågan möts. Resultatet blir bättre beläggning, nya kontakter och oftast personlig utveckling för din konsult. Riseups styrka ligger i vår expertkompetens när det gäller att matcha rätt konsult till uppdraget och den mängd konsulter och uppdrag vi har att tillgå.
Riseup är helt enkelt en spindel mitt i nätet – en spindel som alltid har god tillgång till både konsulter och konsultuppdrag.

Utöver det fungerar Riseup som säljkanal för många egenföretagare som tycker att säljarbetet gärna får skötas av någon annan.
För oss på Riseup är det viktigt att alla samarbeten ger positiv energi, att alla inblandade känner sig som vinnare och att vi har roligt ihop. 

Finansiell rapport

Kompetensområden

Administration
Human Resources
IT & Telekom
Juridik & Inköp
Management & Strategi
Marknad & PR
Teknik & Konstruktion
Övrigt
11 - 20 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.