Dot United AB

2 - 4 anställda
Sverige

Dot United AB bygger och underhåller programvara åt företag och offentlig förvaltning. Vi är specialiserade på .NET, webb och appar.

Dot United AB erbjuder våra kunder rådgivning inom IT frågor och produktutveckling. Vi ingår ofta i utvecklingsforum hos våra kunder för att kunden önskar snabba på processen från idé till färdig produkt.

Prisvärda produkter och tjänster för webbutveckling och appar bygger på bra programmering i botten. Vi på Dot United AB hjälper er gärna till mer spännande funktionalitet bakom webb och appar. NewsPush™, NewsPublish™,  är två produkter till nyhetsredaktioner och organisationer som behöver en effektiv nyhetsförmedling på webb och mobilt. Ofta är det små och mellanstora företag som köper våra lösningar. Produkterna spar tid och pengar för våra kunder.

Drift och underhåll av existerande programvara blir allt viktigare för våra kunder. Hos oss kan du få hjälp att utveckla och underhålla gammal kod. Vi driftar och tillhandahåller support av installerade system hos kunden eller hos oss.
Just nu har vi inga lediga konsulter.

Kompetensområden

IT & Telekom
2 - 4 anställda
|
Sverige
|

Vill du veta mer?

Logga in för att se kontaktuppgifter, kunskaper, roller, verksamhetsorter och en hel del annat.