Camille Isaksson

Via Frilans Finans
Available as consultant
Download profile
Email this url
Kommunikatören som har passion för personal
Jag har haft olika ledande positioner genom mitt yrkesverksamma liv. Alltifrån restaurang och hotell ansvarig, butikschef, teamledare, rekryterare, kommunikatör, platschef och lärare. Och bortsett från mina vanliga anställningar jobbar jag även inom Social Media, Virtual Assistant, Marketing, driver en Podcast och som Bloggare/Skribent.

Som person är jag målinriktad, driven, lyhörd, social och gillar att skapa relation. Ni kommer även få en medarbetare som har tålamod, stresstålig och jobbar alltid med mycket kärlek och hjärta.

Experience

Whereuare
Konsultchef
Dec 2020 - Pågående
Remote
Full time
Min roll är att matcha konsulter med rätt arbetsgivare. Jag agerar inte bara som konsultchef utan även som B2B säljare för att hitta nya kunder och passande uppdrag. För mig är det viktigt att skapa relationer och ge service mellan mig, konsulterna och uppdragsgivarna. Det är en väldigt givande arbete där det krävs att jag är alert och beredd på snabba förändringar. Jag ansvarar för allt som rör konsulterna och uppdragsgivarna. Jag har en tydlig ledarskapsroll, mitt uppdrag är att rekrytera konsulter, inspirera dom och få dom att prestera sitt allra bästa. Samtidigt som jag gör detta ser jag även till att ha goda relationer med mina uppdragsgivare och ser över deras behov.
Konsult
Frilans
Rekrytering
Bemanning
Lohilo Arena
Platsansvarig
Nov 2020 - Pågående
Växjö
Full time
Som platsansvarig har jag huvudansvaret för den dagliga driften.
I driftansvaret ingår att utveckla och organisera verksamheten.
Inköp, ärendehantering/kundservice och hålla ordning och reda är en del av mina arbetsuppgifter. När väl behovet finns kommer jag även ha hand om bl.a. schemaläggning, rekrytering, samt att hålla regelbundna personalsamtal och personalmöten. Jag ska bemanna receptionen, se till att besökare får den hjälpen dom behöver och ser till att receptionen ser säljande ut.
Det är viktigt att man finns tillgänglig under verksamhetens öppettider eftersom Lohilo Arena har öppet alla dagar. Jag ansvarar också för den inre miljön likväl den yttre miljön på anläggningen.
Löpande följa rutiner och föreskrifter som finns kopplade till företaget, förutsatt att det finns något sådant.
Platschef
platsansvarig
Personal
Svensk Mötesbokning
Rekryterare
Mar 2020 - Pågående
Remote
Full time
Jag arbetar med att rekrytera nya medarbetare internt och externt till företag som söker ny personal. På egen hand kontaktar jag sökande samt gör en research och självständigt driva den inledande rekryteringsprocessen. Jag genomför bl.a. intervjuer per telefon och kvalificerar dessa inför aktuella tjänster. Att skriva och publicera annonser i diverse rekryteringskanaler samt att genomföra urval. Och på sikt finns även möjligheten för mig att representera Svensk Mötesbokning på rekryteringsträffar, arbetsmarknadsdagar samt andra nätverksträffar.
Rekryterare
Kommunikatör
headhunter
mötesbokare
Young Future
Social Media ansvarig
Oct 2020 - Oct 2021
Växjö
Full time
Young Future är en förening, skapad för att inspirera ungdomar till utveckling. Vi anser att våra ungdomar är världens bästa tillgång. De är vår och allas framtid, därför satsar vi på dom. Särskilt de som inte syns, de som saknar kontakter, de som bränt chanser eller de som inte tror på sig själva. Vår uppgift är att ge ungdomar en ny och ärlig chans att förändra sina liv genom vägledning, inspiration, uppmuntran och synlig utveckling. Vi tror nämligen att alla kan riktas om och förvandlas till framgångsrika och ansvarstagande individer. Young Futures koncept bygger på att lära ungdomar att identifiera styrkor och använda rätt verktyg för att skapa mål som leder till ett meningsfullt liv.
Social media
marknadsföring
marketing
Jobb Invest
Kommunikatör
Jun 2020 - Oct 2020
Växjö
Full time
Mina arbetsuppgifter var bl.a. att intervjua olika arbetsgivare inom olika branscher digitalt. Det krävs att man förbereder inför varje intervjutillfälle och sedan efter arbeta med dom olika digitala kanalerna. För att kunna arbeta som kommunikatör bör man inte vara rädd att stå i centrum och ha en god förmåga att möta olika typer av människor och inte ha några problem att stå framför kameran.
Kommunikatör
youtube
interbjuare
alvesta kommun
Lärare
Aug 2019 - Jun 2020
Vislanda
Full time
Jag arbetade som högstadielärare inom Hem och Konsumentkunskap. Totalt ansvarade jag för ca. 300 elever från årskurs 6-9. Här är planering A och O. Gäller att ha bra framförhållning, planera och organisera ordentligt, jag hade även hand om inköp då jag och eleverna arbetar praktiskt också. Allt ifrån bakning, matlagning, städning och tvättning.
Lärare
pedagog
mentor
hem och konsumentkunskap
Leos Lekland
Platschef
Mar 2019 - Aug 2019
Växjö
Full time
Jag ansvarade för driften av leklandet, schemaläggningen, personalrekrytering, personalutbildning, jag skötte även inköp, huvudansvaret för att säkerhetsställa leklandet, inventering, budgetansvar där jag var tvungen att leverera osv.
Platschef
personalansvarig
schemaläggning
inköp
Driftansvarig
Wica Cold AB
Montör
Aug 2015 - Feb 2019
Vislanda
Full time
Jag arbetade som montör från augusti-oktober. Blev sedan förflyttad som inventerare och efter december fick jag återgå till montering av kylar. Sen höst/vinter 2016 förflyttades jag ännu än gång och fick lära mig att montera och koppla el-lådor. Wica säljer frysdiskar och kyldiskar till dom stora livsmedelsbutikerna i Sverige samt till Italien och Baltikum.
Montör
industri
inventerare
Hemmakväll
Vice butikschef
Aug 2011 - Jan 2015
Växjö
Full time
Arbetade som vice butikschef. Arbetsuppgifterna var bl.a. försäljning, skyltning, varuplock, inköp, prismärkning, personal och praktikant ansvar m.m.
Butikschef
handel
chef
butik
personalansvar
merchandise
Hemmalväll
Vice butikschef
Sep 2010 - Jul 2011
Alvesta
Full time
Arbetade med försäljning, skyltning, varuplock, inköp m.m. Fick tjänst som vice butikschef november 2010. Och under sommaren 2011 fick jag erbjudandet att bli vice butikschef för Hemmakväll i Växjö. Därför fick jag lämna Hemmakväll Alvesta för att anta större utmaningar i Växjö.
butikschef
handel
merchandise
Piazza Teatro
Servitris
Aug 2009 - Sep 2010
Växjö
Full time
Behovsanställning. På Piazza Teatro var jag extra anställd som servitris. Och fick göra allt ifrån lunch servering, a la carté servering till bartender.
Restaurang
Servitris
service
Visma Spcs
Avtal och reklamationshandläggare
Sep 2008 - Aug 2009
Växjö
Full time
Jag hade en vikariat på Avtal och Reklamationsavdelningen. Tog hand om kunder som hade olika frågor angående deras avtal samt kundernas reklamation. Kundera kom i kontakt med avdelningen per telefon, e-brev, fax eller per post.
Visma spcs
kundtjänst
kundservice
telemarketing
marknadskommunikatör
Affärskontakt
Marknadskommunikatör
Apr 2007 - May 2008
Växjö
Full time
Arbetade som marknadskommunikatör/telefonbokare. Ringde till både privatpersoner och företag för att boka tid med olika konsulter. Arbetade också som teamleader för kvällsverksamheten. Tyvärr gick företaget i konkurs.
Besöksbokare
mötesbokare
marknadskommunikatör
telemarketing
administratör
säljare
telefonförsäljare
koordinator

Detta är mitt liv

Personality traits

Var är jag född?
Manila, Filippinerna
Vilken podcast rekommenderar jag?
Självklart min egna podd - Nakna Sanningen.

Personality tests

Grön

Skills

Administration
Assistent
Ledarskap
Mentorskap
Rekrytering

Roles

Administrativ assistent
Chef
Ledarskap
Mentorskap
Rekryterare

Preferences

Part time
Remote work
On site work
Right now
Kronobergs län
650 SEK/h

Strengths

Driv
Positivitet
Effektivitet
Noggrannhet
Glädjespridare
Stresstålig

Contact

Create an account or login to view contact information.

Download as PDF

This feature is only available logged in.