Noemi Analytics AB

Stina Liljenfeldt

Webbutvecklare Noemi Analytics AB Not shared
Webbutvecklare med fokus på EPiServer
Stina är en driven konsult som engagerar sig i sitt uppdrag och som alltid söker tillfällen att utvecklas i sin yrkesroll. Stina arbetar med systemutveckling inom Episerver, C# och Microsoft .NET där fokus ligger på backendutveckling men drar sig inte för att även hantera frontend och andra uppgifter som kan dyka upp.

Experience

Utsida AB
Systemutvecklare
Jan 2016 - Pågående
Stockholm
100 %
Episerver C# .Net
Preem
Systemutvecklare
Mar 2019 - Jan 2020
Stockholm
100 %
På Preem har Stina suttit i ett agilt team som ansvarat för bolagets tre EPiServer -siter. Uppdraget har främst bestått av nyutveckling till tre webbapplikationer med kontinuerligt förbättringsarbete av existerande kod.

Utöver webbapplikationerna har arbetet även innefattats av förvaltning och nyutveckling av bland annat ett web api och en WCF Service som används för all hämtning av data från Preems underliggande system.

I uppdraget har Stina i huvudsak arbetat med tekniker inom backendutveckling, men även arbetat fullstack med att leverera nya EPiServer-mallar från design till färdig lösning.
Episerver C# .Net Azure DevOps EF6 Git EPiServer CMS 11 Javascript
Electrolux AB
Systemutvecklare
Jan 2016 - Mar 2018
Stockholm
100 %
Stina arbetade med förvaltning, nyutveckling och Akamai konfigurationer för Electrolux publika webbsiter (ca 70 språk) med inkluderade varumärken. Ett varierande uppdrag som omfattade två plattformar med olika Episerveruppsättningar (Episerver 6 R2 i webforms och Episerver 9 i MVC) där Stina hanterade och ansvarade för deployer till samtliga miljöer för båda plattformarna. Med arbetsuppgifter som felsökning, utveckling i back- och frontend, deploy, test, ärendehantering och kund/beställarkontakt har Stina arbetat med samtliga processer för förvaltningsåtagandet.

Utveckling kombinerades med arbete i Akamai och infrastruktur-frågor där exempel på konfigurationer Stina satte upp i Akamai var Phased Release och Edge Redirector Cloudlet. Utöver ovanstående verktyg så arbetades det kontinuerligt med Akamai för att förbättra användarupplevelsen med hjälp av caching och lastbalansering.
EPiServer 6 EPiServer 10 C# .Net CMS Akamai Git Visual Studio Online

Ciber
Webbutvecklare
Aug 2014 - Dec 2015
Stockholm
100 %
EPiServer C# .Net
Electrolux AB
Systemutvecklare
Aug 2014 - Dec 2015
Stockholm
100 %
Episerver 6 Episerver 10 C# .Net Javascript HTML

Personality tests

Education

Uppsala Universitet
Systemvetenskap
2014
C# .Net

Roles

Episerverutvecklare
Webbutvecklare

Languages

Engelska
Svenska

Preferences

Full time
Remote work
On site work
Right now
Uppsala

Strengths

Målmedveten
Ansvarstagande
Öppen
Välorganiserad

Primary contact

Create an account or login to view contact information.
Download as PDF - This feature is only available logged in.