Webking

1
Suppliers
3
Contractors
-
Response frequency

Johan de Groot

Webbutvecklare med kunskap av gränslandet mellan IT, människa och organisation.
Johan är en driven, organiserad och engagerad kille som brinner för utveckling och IT. Johan har ett stort intresse för app- och webbutveckling och arbetar gärna med programmeringsspråk som React Native, React, Angular, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3 mfl.

Johan har även ett starkt intresse för UI/UX, samt användarcentrerad utveckling och design. Detta återspeglas även i Johans personlighet.

Kvalitet och funktionalitet ligger i fokus på allt han tar sig an.

Experience

Webking
ERP System - Systemutvecklare
Jul 2019 - Pågående
Linköping
Utveckling av ERP (Enterprise Resource Planning) system för Webkings interna verksamhet. I ERP systemet kan användare hantera kunder, kontakter, projekt, ärenden, tidrapportering, försäljning, serviceavtal, support mm. Systemet är skräddarsytt för att passa verksamhetens behov och används dagligen av personal. ERP systemet är byggt på en modern arkitektur som följer SOLID principerna och domän driven design. Stor del av systemet är även täck av automatiska tester. Tekniken som används i systemet är singel page application teknik som angular, asp.net core webapi, graphql, c#, typescript, less, ms sql, entity framework, azure, git, git-flow och azure dev ops med continuous integration och delivery.
c# git asp.net core typescript angular azure dev ops ms sql entity framework continuous integration

SafeUp AB
Webbutvecklare
Mar 2019 - Pågående
Linköping
Safeitup är ett modernt, tryggt och oberoende sätt att koppla sina ägodelar till sig med digital spårbarhet och som ökar chanserna till att få tillbaka ägodelar vid förlust. Du har all nödvändig identifikations information samlad på ett ställe och minskar risken för stöld med upp till 80%.
c# asp.net git azure angular html5 css sass typescript scrum

Webking AB
Apputvecklare
Aug 2018 - Feb 2018
Linköping
Utvecklande av IOS/Android applikation i React Native för att med hjälp av Facebook-inloggning och Firebase-realtime database kunna spara highscores för olika spel och på så sätt kunna tävla med vänner.
expo git html5 sass firebase ios android React Native

Zenterio
Lead Developer
Aug 2018 - Dec 2018
Linköping
Ledning och utveckling av front-end för ett universitetsprojekt mot Zenterio AB. Produkten (FlatFishTV) integrerar streamingplattformen Twitch med spelbutiken Steam i en cloudlösning för att visualisera streams med spelinformation.
react html5 css3 sass cloud git scrum agile javascript

Statens Musikverk
Webbutvecklare
Dec 2017 - May 2019
Linköping
Musikverket.se är en välbesökt webbplats, med flera olika verksamheter. Johan har löpande förvaltat, utvecklat och optimerat Musikverkets webbplatser. Resultatet är en modern och mobilanpassad webbplats med ny design, förbättrad funktionalitet,webbtillgänglighet, sökbarhet och säkerhet som är lättare att använda och arbeta med
php wordpress git html5 sass apache mysql phpadmin

Education

Linköpings Universitet
Systemvetenskap
2019
systemutveckling systemvetenskap

Skills

Agile
Angular 7
asp.net
CSS3
Git
HTML5
JavaScript
React Native
React.js
Scrum
C#
Expo.io
ionic
REST
Sass
TypeScript

Roles

apputvecklare
webbutvecklare

Languages

svenska

Preferences

Full time
Remote work
Right now
Östergötlands län

Strengths

Designöga
Lagspelare
Ledare

Primary contact

Robert Jansz
Senior konsult inom systemutveckling och systemarkitektur