Joakim Trolin Svensson

Piscer AB Available now
Konsult och Konsultförmedlare
Joakim är en kreativ, verbal och initiativtagande person med en lösningsorienterad, lättsam och professionell framtoning. Goda kunskaper inom försäljning, rekrytering, marknadsföring och ledarskap. Framträdande branschstyrka inom IT med erfarenhet av rekrytering, tjänsteförsäljning och produktförsäljning.

Experience

Piscer AB
Ägare
Oct 2018 - Pågående
Stockholm
100 %
Piscer är en personlig konsultmäklare av ambitiösa konsulter i Stockholm. Vi förmedlar IT konsulter inom krav, test, utveckling, automation, projektledning, agila metoder och mer. Vi erbjuder även onsite konsulter inom sälj och rekrytering genom ett gediget nätverk av egenkonsulter, konsultföretag och kontinuerlig kontakt. Mitt ansvar är att strategiskt och operativt driva verksamheten.
Försäljning affärsutveckling konsultförmedling administration G-Suite Hubspot CRM Trello Wint Google Analytics
Altius consulting
Area Manager
Sep 2019 - Pågående
Stockholm
100 %
Vi är Altius Consulting. Det moderna företaget som sätter konsulter i centrum! med en vision om att vara det självklara valet för konsulter som värdesätter frihet, innovation, utveckling och ekonomi. Att arbeta med hållbara samarbeten och växa tillsammans. Att arbeta utan gränser, både lokalt och globalt. Vi är företaget som vet att din utveckling och dina idéer är vår gemensamma framtid. Mitt uppdrag är att expandera, förvalta och hantera driften av Stockholmskontoret.
Ledning Strategi Affärsutveckling Försäljning Rekrytering Administration
H&M
IT Rekryterare
Jan 2019 - Jun 2019
Stockholm
100 %
H&M är ett av världens största modeföretag med fler butiker och nya marknader som tillkommer varje år. H&M-gruppen inkluderar nio unika varumärken, som förenas av viljan att göra fantastisk design tillgänglig för alla och leda vägen mot en mer inkluderande och hållbar värld. Mitt uppdrag som IT Rekryterare är framförallt att stötta organisationen med search/headhunting och arbetar cross-funktionellt tillsammans med division-rekryterare mot samtliga leveransområden.
Rekrytering Search Headhunting Administration

Redmind AB
Head of Sales
Mar 2017 - Oct 2018
Stockholm
100 %
Redmind är ett innovativt venture konsultbolag som erbjuder marknaden konsulter, värdebyggande tjänster och investerar i startups samt små/medelstora företag. Mitt ansvar var att hantera och bygga upp försäljningen av Redmind tre olika försäljningsområden.
Försäljning affärsutveckling konsultförmedling rekrytering Administration Pipedrive Teamtailor Trello Cinode Vainu

Solid Beans AB
Area Manager
Aug 2014 - Jan 2017
Stockholm
100 %
Solid Beans är ett konsultföretag med specialistkompetens inom Java Open Source, som erbjuder konsulttjänster och helhetsåtaganden med kontor i Stockholm samt Göteborg. Bolaget arrangerar och sponsrar forum, konferenser, utbildningar och kurser såsom jDays. Mitt ansvar var att expandera och förvalta Stockholmskontoret och tillhörande marknad.
Försäljning affärsutveckling rekrytering management administration Salesforce Pivotal Tracker

Egenanställd via Frilans Finans Sverige AB
Säljkonsult
Aug 2013 - Jul 2014
Stockholm
100 %
Egenanställning innebär att du blir anställd i ett egenanställningsföretag under den tid uppdraget utförs hos en kund. Efter avslutat uppdrag blir kunden fakturerad av egenanställningsföretaget, som också betalar ut lön till den som är egenanställd. Egenanställningsföretaget tar fullt arbetsgivaransvar och redovisar moms, skatter och sociala avgifter till skattemyndigheterna.
Försäljning Administration
Senterprise AB
Säljkonsult
Aug 2013 - Jul 2014
Stockholm
100 %
SEnterprise är en nordisk rekryteringsleverantör av IT-experter. Mitt ansvar var att sköta rekryteringsförsäljning mot konsultföretag. Uppnådde lönsamma säljresultat.
Försäljning administration Microsoft Dynamics CRM Salesforce BASE CRM

Crestia Nordic AB
CEO och Co-Founder
Mar 2012 - Aug 2014
Stockholm
100 %
Crestia Nordic är ett tjänsteföretag som erbjuder högkvalitativa samtalsaktiviteter för företag med långa säljprocesser i den nordiska marknaden. Mitt ansvar var att säkerställa en stabil och framgångsrik expansion av företaget, genom styrelsen strategiska mål.
Försäljning affärsutveckling management administration Google Analytics

Verisec AB
Sales Assistant
Aug 2009 - Aug 2011
Stockholm
100 %
Verisec är ett internationellt IT-säkerhetsföretag som utvecklar och tillhandahåller säkerhetstjänster som säkerhetslogistik, autentisering, nyckelhantering och behörighetskontrollsystem, till banker, myndigheter och näringslivsorganisationer världen över. Min uppgift var att stödja försäljningen och med tiden utvecklats in i en mer senior roll.
Försäljning administration

Education

Företagsuniversitetet
Key Account Management
2011
Key Account Management

Languages

Svenska
English

Preferences

Full time
On site work
Right now
Stockholms län

Primary contact

Create an account or login to view contact information.
Download as PDF - This feature is only available logged in.