29 mars 2018
Visste du att du kan låta dina kollegor ansluta till Brainville utan att du bjuder in dem? Ni kan numer ange de domäner som ni tillåter automatisk anslutning från!
12 mars 2018
Konsulters tillgänglighet är färskvara. Hur bra skulle det inte vara att kunna hålla koll på tillgängliga konsulter med en viss profil? Superbra förstås!
06 mars 2018
Tycker du att det är grymt bra att du kan söka efter tillgängliga konsulter i Brainville, men vill även kunna söka bland alla konsulter som du haft kontakt med? Då är det här en nyhet för dig!
02 mars 2018
Något som nästan alltid, märkligt nog, inte finns med på CVn och konsultprofiler är en beskrivning av ens personlighet.
21 februari 2018
CVn och konsultprofiler är ofta alldeles för opersonliga. Det är något vi på Brainville gärna vill försöka ändra! Vi har därför infört något vi kallar personliga punkter och de är just det – punkter där du kan förklara vem du är, vad du gillar, hur du spenderar din fritid.
13 februari 2018
Referenser för dina erfarenheter är guld värt för den som vill bekräfta att du är så bra som du ser ut att vara! På varje anställning och uppdrag som du lagt till på din konsultprofil kan du numer lägga till referenspersoner – superenkelt!