06 March 2019
Dags att utse Nordens största konsultförmedlare igen: Stort grattis säger vi till Ework Group som återigen knep förstaplatsen!🏆👏🏻 🎈
01 March 2019
Trött på att sitta fast i 9-5-träsket? Nyfiken på hur det skulle vara att att jobba som giggare? Och vad är det egentligen för skillnad på att vara giggare eller konsult? Missa inte det senaste avsnittet av Arbetsgivarpodden, som gästas av vår vd Manuel de Verdier och Marianne Olsson, gig- och konsultexpert som skrivit boken "Gig-ekonomi för företag". Ett intressant samtal om gig-ekonomin, en förändrad arbetsmarknad och livet som konsult - lett av Ellinor Wassberg.
19 February 2019
Andelen egenföretagare hos Brainville fortsätter att öka och uppgick till 64 % av nyregistrerade bolag 2018. Motsvarande siffra var 43 % när vi började sammanställa statistiken 2014. Men vad beror egentligen ökningen på? Varför har det blivit så populärt att starta eget just nu? Som Nordens ledande marknadsplats för konsultuppdrag noterar vi givetvis en hel del trender och beteenden - här bjuder vi på vår senaste spaning!

Kontakta oss

press@brainville.com