15 januari 2018
Som egenkonsult kanske du känner igen dig i det här: Varje säljsamtal eller möte känns som att du “kränger” dig själv. Du är inte ensam. Säljandet är det som många anser vara det svåraste i konsultrollen. Samtidigt är det den viktigaste färdigheten för att få intressanta och välbetalda uppdrag. I den här artikeln lär du dig 6 enkla tips som hjälper dig att känna dig bekväm i säljrollen - så att du kan växa din verksamhet.
08 januari 2018
Hur attraherar man de bästa konsulterna? Tisdagen den 9 januari kl 11.00 har vi, tillsammans med CareerBuilder.se, ett gratis webinar om hur man skriver en effektiv och målgruppsanpassad platsannons.
22 november 2017
Vi vill hjälpa dig att ha koll på marknaden! I den här rapporten kartlägger vi trender, utbud, efterfrågan och arvoden inom den nordiska IT-konsultmarknaden. Ladda ner din gratiskopia av Konsultrapporten nu.
20 november 2017
I dagens samhälle blir vi konstant bombarderade med information. Våra sinnen bombarderas med över 11 miljoner bitar data varje sekund. I syfte att väcka uppmärksamhet och nyfikenhet i allt detta brus, har vi lagt in en hisspitch i de personliga konsultprofilerna.
17 november 2017
Hur många sekunder tror du att man har innan man tappat någons uppmärksamhet? Googlar man lite på det ser man att det handlar om sekunder... vissa menar att det är så få som 3(!). Något av det viktigaste på din konsultprofil är därför din tagline.