13 January 2023 Statistics

Bäst annonskvalitet 2022: Castalia

Att vara informativ och träffsäker i sina uppdragsannonser gynnar alla parter av en affär. Den som annonserar får matchande ansökningar eftersom tydligheten hjälper den som söker uppdrag att avgöra om hen ska ansöka eller ej. Win-win. Bäst annonskvalitet i Brainville 2022 hade Castalia! 🎉


”År efter år blir våra informationssystem allt bättre och mer information kan nå fler människor allt snabbare – så i dagsläget är inte nyckeln att få ut mycket information utan att få ut en liten mängd konkret information. För Castalia har förenkling hela tiden varit en ledstjärna – i synnerhet när det kommer till annonskvalitet. För varje förfrågan vi får in lyfter vi ut det som är verkligt relevant för en konsult/kandidat att veta – det är vårt sätt att synas i bruset av mycket information och onödigt långa rollbeskrivningar. Ofta vill kunden ha så mycket mer i en och samma roll än de faktiskt kan få för sin budget – så vi trattar ner det till vad de faktiskt behöver och jobbar aktivt med att få till uppdrag även där inte alla buzzwords i önskelistan är täckta.”

Patrik Wassberg

Den här utmärkelsen baseras på statistik över 40.000 uppdrag i Brainville under 2022. Vill du läsa mer om statistik i frilans- och konsultbranschen kan du kika på vår rapport (tidigare “Konsultrapporten”):

https://www.brainville.com/Content/Reports/Brainville Statistics H2 2022.pdf

Vill du se detaljer om priser och trender för roller och kunskaper du och ditt företag har rekommenderar vi att du besöker Brainville Statistics!