12 September 2022 System news

Publicera dina uppdrag via API

Har ditt företag ett favoritsystem som ni har alla era uppdrag för frilansare och konsulter/underkonsulter i? Fortsätt använda det! Du kan använda kraften i Nordens största frilans- och konsultnätverk – Brainville – ändå!

Värdet i att nå ut till över 20.000 konsultbolag och frilansare är förstås väldigt stort för alla som söker just frilansare och (under)konsulter. Ändå kan du och ditt företag använda det här nätverket helt gratis genom att publicera era uppdrag, antingen manuellt eller via vårt API. Varför då?

Brainvilles mål är att göra det lätt för alla som behöver uppdrag att hitta ett. Men inte bara det, vi vill att alla ska hitta ett uppdrag som de tycker verkar roligt, passande och utvecklande. Möjligheten att hitta ett sånt uppdrag ökar förstås om det finns många att välja bland.

Vill du utnyttja kraften i Brainvilles nätverk när du söker experter till dina uppdrag? Vill du samtidigt hjälpa oss att förbättra Konsultrapporten? Läs vidare här:

  • API-dokumentation (för utvecklare) – här hittar ni teknisk dokumentation för hur ni publicerar uppdrag från ert eget favoritsystem till Brainville. Men här finns även API:er för mottagande av ansökningar och import samt utdelning av konsultprofiler på marknadsplatsen.
  • Generell API-information (för icke-utvecklare)
  • FAQ för annonsörer

Volymen av uppdrag, frilansare och konsulter i Brainville gör det möjligt för oss att skapa Konsultrapporten. En rapport över Nordens som vi hoppas och tror att ni, våra användare, har nytta av.