07 September 2022 System news

Importera och dela ut konsultprofiler via vårt nya API

Sparar ditt företag konsultprofiler i ett system som du gillar? Då tycker vi att du ska fortsätta använda det. Du kan ändå använda kraften i Brainville!

Att ha konsulter på bänken är förstås inte bra. De ska ju spendera så lite tid där som möjligt. Då är det rätt smutt att kunna skicka upp deras profiler till Brainville och dela ut dem så att marknadsplatsen, som omfattar en bit över 20.000 företag, kan se dem och höra av sig. Eller hur?

Brainville har nu ett nytt API som möjliggör just det här. Du kan importera konsultprofiler från ditt favoritsystem och sedan både ansöka med dem eller dela ut dem som tillgängliga för nytt uppdrag. Hos oss finns många företag som föredrar att leta efter konsulter istället för att annonsera efter dem, så att visa upp dem för marknaden ökar verkligen dina möjligheter till uppdragserbjudanden.

Vad kostar det här då? Inget. Det är gratis. Du kan alltså importera, ansöka och dela ut konsultprofiler utan att betala en enda krona. Så vad väntar du på? Ge dokumentationen för vårt API till dina utvecklare! 😉

Är det något du undrar över? Läs mer om våra API:er eller skicka ett mail till support@brainville.com så svarar vi så fort vi kan!