19 September 2019 News

Välkommen på nätverksträff med Brainville och Nordnet

Varmt välkommen på mingel, nätverksträff och att fira in rapportsläppet av nästa Konsultrapporten med oss!Tisdagen den 15 oktober klockan 17.00 bjuder vi in dig som Brainville-medlem till höstens första nätverksträff med Nordnet Business Group.

Vi bjuder på dryck, snacks, härligt sällskap och så klartmassor av inspiration inför hösten!

Anmälan: anmäl dig till press@brainville.com senast den 7 oktober.
Uppge ditt namn, företagsnamn och skicka med länken till din Brainville-profil (konsult- eller företagsprofil) i ditt mejl.
Plats: Nordnet Bank, Alströmergatan 39, Stockholm (T-bana Fridhemsplan)
Datum: Tisdagen den 15 oktober
Tid:ca 17.30 –19.30 (mingel från 17.00)

Kom och mingla och träffa andra företagare, lyssna på och bli inspirerad av Carl-Oscar Lawasczeck, vd och grundare på det banbrytande och omtalade företaget OceanSky Cruises. I våras släppte OceanSkyCruises biljetterna till den spännande premiärturen i deras lyxiga luftskepp Airlander 10. Expeditionen går från Svalbard till Nordpolen och förväntas äga rum om bara några år, 2023. Carl-Oscar finns på plats och berättar om hur OceanSky med innovativa idéer och ny teknik kommer att revolutionera flygbranschen.

Nordnets pensionsexperter finns också på plats under hela kvällen och guidar dig igenom vad du som företagare behöver ha koll på kring dina pensionsavsättningar och hur du enklast kommer igång.

Den 15 oktober släpper vi även nästa utgåva av vår populära Konsultrapporten –Brainvilles vd, Manuel de Verdier, finns på plats och berättar mer om rapporten och de färskaste spaningarna från konsultmarknaden.

Vi ser fram emot att träffa dig på plats. Varmt välkommen!
/Brainville & Nordnet

More news

27 March 2020